В Apple несподівано визнали Крим російським - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

В Apple несподівано визнали Крим російським - ЗМІ

В Apple несподівано визнали Крим російським - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми РФ Василь Піскарьов, який керує комітетом з питань безпеки та протидії корупції, оголосив про нібито визнання російським анексованого Криму з боку Apple. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

За словами посадовця, корпорація погодилася відображати пів острів та Севастополь як частину РФ.

"Apple внесла свої поправки в географічні назви суб'єкта – Крим – і міста федерального значення – Севастополя. (Назви) приведені у відповідність до Конституції РФ", - стверджує Піскарьов.

Голова комітету російського парламенту запзначив, що сторони провели відповідні переговори у середу, 27 листопада. Кремль ще у квітні ініціював процес обговорення з Apple. Він наполягав на кримінальній відповідальності за невизнання окупації Криму.

Втім, Піскарьов наголошує - корпорація не зазнала жодного адміністративного тиску. Вона нібито самостійно вирішила питання про відображення Криму у сервісі "Карти".

Нагадаємо, з лютого-березня 2014 року Російська Федерація незаконно контролює український Крим. Жодна країна не визнала анексію.

Як повідомляв ONLINE.UA, солідне британське видання потрапило у гучний скандал через Крим. Журнал The Economist оприлюднив українську карту, на якій немає пів острова. Посольство Києва жорстко відреагувало на інцидент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?