В Аргентині на вулиці розлили тисячі літрів крові - що там відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

В Аргентині на вулиці розлили тисячі літрів крові - що там відбувається

В Аргентині на вулиці розлили тисячі літрів крові - що там відбувається
Джерело:  online.ua

Поки вся планета намагається дати відсіч китайському коронавірусу, який забрав життя декількох тисяч людей, Аргентина зіштовхнулася з новою моторошною проблемою, яка злякала жителів міста Морон у провінції Буенос-Айрес. Саме там очевидці зафіксували жахливе видовище - затоплену тисячами літрів крові вулицю. Ролик вперше оприлюднив користувач порталу Reddit, передає ONLINE.UA.

Про цей інцидент уже встигли написати кілька відомих ЗМІ.

На кадрах видно, що велика ділянка вулиці залита кров'ю. За попередніми даними, причиною страшного затоплення став вибух цистерни з кров'ю корів з місцевої бійні. На вулиці розтеклося близько п'яти тисяч літрів крові. Чому стався вибух - поки місцева влада не розповідає.

"Кров змили пожежні, коли люди почали скаржитися на жахливий запах. При цьому користувачі мережі відзначили, що працівники були одягнені в білі захисні костюми. Місцеві жителі побоюються, що причиною цього може бути якийсь вірус в розлитій крові", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що подібний випадок не поодинокий. Раніше з подібної проблемою зіштовхнулася проста родина в США, яка проживала по сусідству з м'ясною крамницею протягом десяти років. Їм довелося виїхати зі свого будинку через затоплення підвалу кров'ю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канадські вчені з Університету Британської Колумбії виявили ферменти, які можуть перетворювати донорську кров другої групи на універсальну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?