В Атлантичному океані зникло судно з українцями - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Атлантичному океані зникло судно з українцями - перші подробиці

В Атлантичному океані зникло судно з українцями - перші подробиці

В Атлантичному океані на відстані близько 1200 морських миль від Мартініки (заморський департамент Франції) зникло судно, на борту якого було близько десятка українців. Запущена пошуково-рятувальна операція. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УП.

Заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич підтвердив джерелу, що в Атлантичному океані пропало судно з українцями на борту. Він уточнив, що судно "Bourbon Rhode", яке прямувало до Гайани, пропало в результаті шторму. Подробиці події встановлюються.

На даний момент відомо тільки, що інцидент стався ще 26 вересня. Пошукову операцію з порятунку екіпажу корабля проводить французький морський рятувально-координаційний центр Maritime Rescue and Coordination Centrе Fort De France (MRCC).

"Департамент консульської служби підтримує оперативний зв'язок з представником судновласника і регіональним центром MRCC. Консул України у Франції встановив зв'язок з офісом компанії судновласника", - додав Кирилич.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Чорному морі загорілося і затонуло російське судно. На його борту перебувало шість членів екіпажу, яким вдалося вижити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?