В "Азові" спростували заяву поліції про вивезення зброї із Золотого
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Азові" спростували заяву поліції про вивезення зброї із Золотого

В "Азові" спростували заяву поліції про вивезення зброї із Золотого
Джерело:  24 канал

Добровольці не вивозили із Золотого на Луганщині особисту зброю, про яку вони говорили з президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами ексбійця "Азову" Дениса "Янтаря", наявна зброя куплена у спецмагазині за відповідними дозволами. Йдеться про карабіни, помпову та автоматичну зброю.

Він стверджує, що ніхто не вивозив зброю із Золотого, тим більш у супроводі Нацполіції.

"Ніхто зброю не вивозив. Щоби зменшити градус конфлікту, ми пішли на певний консенсус. Тому тепер у цій будівлі, на яку вказував президент, зброї немає. Однак МВС її не вивозило. Ми передали зброю нашим побратимам на зберігання. Вони також перебувають у Золотому, просто на інших позиціях. Зараз зброя зберігається у сейфі", - пояснив ветеран.

Нагадаємо, група добровольців прибула до Золотого, щоб протестувати проти відведення ЗСУ.

Як повідомляє ONLINE.UA, у керівництві Нацполіції стверджують, що правоохоронні органи, які присутні у населеному пункті та його околицях, не мають завдання "виселяти" ветеранів. Поліція закликала не спекулювати на таких жорстких висловлюваннях, як "штурм" та чогось подібного у даному контексті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?