В Балаклії знешкоджено тисячі боєприпасів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Балаклії знешкоджено тисячі боєприпасів: з'явилися фото

В Балаклії знешкоджено тисячі боєприпасів: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Харківській області на території 65 арсеналу в Балаклії тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі і вибухів боєприпасів 23-24 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.
Читайте також: В Міноборони розповіли, скільки снарядів вціліло в Балаклії
"Основний фронт робіт військові сапери виконують на технічній території і по периметру охорони військової частини. Для виконання цих завдань залучено понад 130 військовослужбовців інженерних військ, шість одиниць інженерних машин розгородження типу ІМР-1. Військові сапери виявили і знешкодили понад 5 600 вибухонебезпечних предметів, 830 з яких знищені певним порядком на спеціальному полігоні", - сказано в заяві Міноборони.
Повідомляється також, що йдуть роботи з відновлення житлових приміщень у військовому містечку, що знаходиться поблизу з арсеналом.
Як повідомляв ONLINE.UA,  глава Харківської ОДА заявив, що за попередніми підрахунками, сума збитків від пожежі та вибухів на військовій базі в Балаклії може скласти близько 220 мільйонів гривень.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?