В Бердянську та Мелітополі пролунали потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В Бердянську та Мелітополі пролунали потужні вибухи

В Бердянську та Мелітополі пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

В окупованих кремлівською армією Мелітополі та Бердянську майже одночасно пролунали потужні вибухи.

Джерело:  "Бердянск Сейчас"

Що відомо про вибухи у Бердянську

У Бердянську та Мелітополі майже одночасно пролунали вибухи. У Бердянську звуки вибуху лунали з центру міста, - йдеться у повідомленні місцевого видання.

Видання  "РІА Мелітополь" повідомляє, що у Бердянську підірвали автомобіль біля мерії.

Рашистскі ЗМІ підтверджують вибухи біля будівлі виконкому та публікують фото оточення місця вибуху. Місцеві стверджують, що вибухнуло авто. Дим йде досі. Усі дороги перекриті, рух транспорту навколо будівлі закрито, - зазначає видання Бердянск Сейчас.

За словами росіян, вибухнула саморобна вибухівка.

Міськрада пише з посиланням на місцевих жителів, що вибухнуло авто.

Зі свого боку керівниця прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонській області кремлівські військові побудували трубопровід для перекачування пального для власної військової техніки.

За її словами, українські захисники продовжують тримати під вогневим контролем всі транспортні шляхи окупантів у Херсонській області. Проте російська армія намагається вигадати нові методи для переправлення техніки.

Вони намагаються все ж таки знаходити для себе варіанти для переправи через Дніпро, незважаючи на те, що ми постійно коригуємо стан мостів, для того, щоб вони не використовувалися для переміщення важкої техніки. Але легкову техніку вони туди направляють, - зазначила Гуменюк.

Вона заявила, що росіяни побудували трубопровід у Новій Каховці, щоб доставляти пальне.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?