В Британії попередили вбивство 7-річного принца Джорджа
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії попередили вбивство 7-річного принца Джорджа

В Британії попередили вбивство 7-річного принца Джорджа
Джерело:  online.ua

19 лютого іноземні ЗМІ дізналися про те, що поліції Великої Британії вдалося попередити не тільки теракт, а й вбивство 7-річного принца Джорджа. Спадкоємця престолу хотіли вбити, отруївши морозиво, яке королівська сім'я зазвичай купує в супермаркеті. Ці шокуючі подробиці стали відомі під час судового процесу над так званим "репером джихаду" Сахайбом Абу, якого звинувачують у підготовці теракту. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на   Sky News  та  The Independent.

"Сам Абу винним себе не визнає, але проти нього свідчили аудіозаписи розмов та моторошні приготування: зокрема він придбав балаклави, рукавички, через які не залишаються відбитки пальців, та меч, схожий на гладіаторський. Розговорити Абу вдалося співробітнику поліції під прикриттям, котрий зв'язався зі зловмисником у Telegram-групі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними поліції, вони обговорювали можливість купівлі вогнепальної зброї, та Сахайб розказав про свого "брата", якого "невірні" посадили на 28 років".

"Знаєш, який у нього був план? Ось там-то знаходиться оселя королівської сім'ї, піти до найближчого Sainsbury’s та... підкласти отруту в морозиво, отже, королівська сім'я піде і купить там морозиво... Вони куплять морозиво та, найвірогідніше, його з'їсть їхній син", - розповів Абу.

Варто звернути увагу на те, що автором цього жахливого плану називають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який свого часу розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа. 2 роки тому його засудили до 25 років тюрми.

Варто звернути увагу на те, що всі члени королівської родини проходять спеціальний тренінг із спеціалістами зі Скотланд-Ярду. Їх вчать, як поводитися у разі викрадення, атаки "сталкерів" тощо. Це вміння якось стало в нагоді самій Єлизаветі ІІ, яка однієї ночі прокинулася та виявила у своїй спальні незнайомця.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, фотограф розкрив головний секрет світлини з вагітною Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?