В Держдумі РФ хочуть, щоб Ілон Маск почав розв'язувати проблему Путіна в Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

В Держдумі РФ хочуть, щоб Ілон Маск почав розв'язувати проблему Путіна в Криму

В Держдумі РФ хочуть, щоб Ілон Маск почав розв'язувати проблему Путіна в Криму
Джерело:  online.ua

Колаборантка окупантів Криму, колишня "прокурорка" і незаконно обрана "депутатка" Державної думи РФ Наталя Поклонська неочікувано для всіх запропонувала американському мільярдеру й засновнику SpaceX Ілону Маску переїхати до Криму, щоб вирішити там питання з водою. Чому саме відомий винахідник повинен почати розв'язувати найбільшу проблему команди очільника Кремля Володимира Путіна на окупованому півострові — скандальна політикиня поки не пояснила. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис Наталі Поклонської у Фейсбук.

"Ілон Маск повідомив, що хоче переїхати жити з Каліфорнії в Техас. Хочу запропонувати пану Маску кращий варіант – переїхати до нас у Крим. У нас велика кількість космічних об'єктів, а практично повна відсутність прісної води нагадує планету Марс, куди, я чула, Ілон планує відправити експедицію. Запрошую особисто облаштуватися на сонячному узбережжі півострова й показати на ділі, чи реально Ви зможете вирішити земні (а не міжгалактичні) завдання, які нам поставила Україна, позбавивши людей прісної води. Як тобі таке, Ілон Маск?", — написала колишня "прокурорка" Криму.

Попри те, що на її неочікувану пропозицію поки не відреагував сам Ілон Маск, користувачі соціальних мереж активно почали коментувати цей неоднозначний допис.

"Ви б краще Путіну це питання поставили, а Маск тут ні до чого. До того ж абсолютно; Наталя, а що сама влада вже не в силах впоратися? До Ілона Маска на уклін, а? Батюшка Ілон, ношу ми непосильну на себе взяли. Не можемо впоратися..."; Завдання і геморой, Наталочка, взяли ви собі самі, а Україна ні до чого. Взяли, доглядайте. Маск не такий дурень)); Навіщо Криму шахраї і спекулянти, які дорого обходяться навіть бюджету США?; Наталя Поклонська, я впевнена, що він дуже легко розв'яже вашу проблему, повернувши Крим його законному власнику. А так, ваші слова звучать як заклик до американців втрутитися в цей конфлікт", — коментують допис Наталі Поклонської користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Криму вже настав момент, коли питна вода для населення майже закінчилася. Для забезпечення Сімферополя водою запасів залишилося на 7-8 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?