В деякі області України прийшла справжня зима — снігові фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В деякі області України прийшла справжня зима — снігові фото і відео

В деякі області України прийшла справжня зима — снігові фото і відео
Джерело:  online.ua

У деяких областях України 14 жовтня несподівано для всіх почалася справжня зима. З самого ранку на Покрова снігом вкрило гірськолижні курорти Драгобрат і Захар Беркут в Закарпатській і Львівській областях. Також сніг пішов в Карпатах - на горі Піп Іван чорногорський мете завірюха, а температура повітря знизилася до -4°С. Видовищні фото і відео першого снігу в Україні публікують очевидці в соцмережах, а також веб-камери курортів, передає ONLINE.UA.

"Станом на 8:25 14.10.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 50 м. Вітер західний 19-20 м / с. Температура повітря -4 ° С" - Повідомити місцевий гірський пошуково-рятувальний пост.

У Львівській Закарпатській області в селищі Славське також різко зіпсувалася погода. Випав сніг і на гірськолижному курорті Драгобрат. Відео з засніженими і туманними просторами люди публікують в соцмережах.

"Скоро все почнеться, літо скінчилося !; Де це так забіліло ?; Яка краса, хоч і ранувато; Ось і Покрова вступила в свої права. Зима", - коментують українці випадання снігу в жовтні.

Важливо нагадати, що синоптики попереджали українців про різке погіршення погоди з 17-18 жовтня. Вже на цих вихідних значно похолодає в західних областях України до +6 ... + 8°С вдень. Втім температура повітря опуститься на території всієї країни.

До речі, за народними прикметами вважається, що 14 жовтня, на Покрову, зазвичай починаються похолодання і часто випадає перший сніг. У народі вважалося, що саме в цей день зустрічаються осінь і зима.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на горі Піп Іван Чорногірський перший сніг випадав ще 27 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?