В Україні раптово випав перший сніг - видовищні фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні раптово випав перший сніг - видовищні фото і відео

В Україні раптово випав перший сніг - видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 27 вересня, в Україні різко погіршилася погода - сильні зливи, град та штормовий вітер спостерігається в багатьох регіонах країни, а в Карпатах випав перший сніг. Вранці на горі Піп Іван Чорногірський йшов сніг з мокрим дощем, а вже вдень сніг покрив чорногорський хребет, на якому ще видніється зелена трава. Видовищні фото і відео першого снігу в Україні опублікували очевидці в соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Станом на 8:55 27.09.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря 0°С, вітер південно-західний 10-12 м/с, хмарно, дощ з мокрим снігом, обмежена видимість до 100 м", - опублікував повідомлення Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост.

Через кілька годин в мережі з'явилися фото і відео, на яких видно, що в Карпатах розігралася справжня хуртовина, що супроводжується сильним вітром.

"В минулому році перший сніг випав 6 жовтня", "Почалося .. наближаємося до зими!", "Ось і зима потроху підкрадається в Карпати ...", "Так собі погодка (", "Вітаю з першим снігом !!!" , - коментують в мережі фото і відео.

Важливо відзначити, що за прогнозом синоптиків, літо в Україні закінчиться в кінці вересня. Вони попередили, що осінь цього року буде холодною і сирою, проте в жовтні ще буде "велике" бабине літо, яке порадує українців теплом.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 вересня погода різко зіпсувалася у всіх регіонах України. У зв'язку з сильними зливами і вітром рятувальники оголосили штормове попередження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?