В Джанкої на території окупованого Криму пролунали вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В Джанкої на території окупованого Криму пролунали вибухи

В Джанкої на території окупованого Криму пролунали вибухи
Джерело:  online.ua

Жителі Джанкоя на території окупованого Росією Криму повідомили про потужний вибух. Вибухи також пролунали в районі Жовтневого.

Джерело: місцеві Telegram-канали

Що відомо про ситуацію в Криму  

 Джанкої було чути гучний вибух, також повідомляють про приліт в Жовтневому, - йдеться у повідомленнях місцевих Telegram-каналів.

При цьому місцеві гауляйтери вже прозвітували про нібито знищення боєприпасів.

Звуки вибухів у Жовтневому - утилізація боєприпасів. Ситуація під контролем спеціальних служб, - заявив ак званий "радник голови Криму" Олег Крючков.

За інформацією Telegram-каналу "Кримський вітер", на території Старого Криму також було чутно вибухи.

Як німецькі далекобійні ракети Taurus допоможуть знищити Кримський міст 

За словами авіаексперта, провідного наукового співробітника НАУ Валерія Романенка, німецькі далекобійні ракети Taurus допоможуть ЗСУ остаточно знищити Кримський міст.

Тобто ми перекриваємо Крим повністю, зокрема кримські порти. І самі розумієте: якщо порушити логістику Криму, не треба туди заїжджати на танках. Тобто, якщо ми отримаємо дійсно Taurus, це буде серйозний вклад. І цими ракетами потрібно буде вражати найбільш важливі російські об'єкти - хоча б інфраструктуру Керченського порту, там, де переправа; нарешті добити Керченський міст; трішки потурбувати але не дуже витрачаючи кораблі в порту Севастополя; склади Чорноморського флоту. Там, щоправда Taurus, не дістанеш, але ті паливні резервуари, що більше на поверхні, це загалом прекрасні цілі для цих ракет, - підкреслив Романенко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?