В Ердогана стався інфаркт міокарда — AVAZTÜRK
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ердогана стався інфаркт міокарда — AVAZTÜRK

В Ердогана стався інфаркт міокарда — AVAZTÜRK
Джерело:  online.ua

Президента Туреччини Реджепа Ердогана госпіталізовано у тяжкому стані. За попередньою інформацією у нього інфаркт міокарда.

Джерело: AVAZTÜRK

Що відомо про стан здоров’я Ердогана

Вчора під час інтерв'ю на одному з місцевих каналів Ердоган раптово відчув запаморочення та ледь не знепритомнів.

Оператор швидко перевів камеру на ведучого, після чого ефір миттєво перервали та дали рекламу. Приблизно за 20 хвилин трансляцію відновили. Під час фонового аудіозапису надійшла інформація, що в прямому ефірі у Ердогана стався серцевий напад, — йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 26 квітня, у Туреччині скасували мітинги на його підтримку. Зараз президента госпіталізовано, стан тяжкий.

Ердоган скасував передвиборчу програму

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган скасував поїздку в кілька турецьких міст в рамках передвиборчої кампанії в середу у зв’язку зі станом здоров’я.

Турецький президент повідомив про скасування своєї програми після того, як напередодні змушений був перервати участь у телеефірі через погане самопочуття.

Я хотів би подякувати кожному члену моєї благородної нації, кожному з моїх братів і сестер, які передали свої побажання та молитви за незначні незручності, які я мав під час ефіру через мою зайнятість роботою. Сьогодні буду відпочивати вдома за порадами наших лікарів. На жаль, ми не зможемо зустрітися сьогодні з моїми братами з Кіріккале, Йозгат і Сіваслі, – написав Ердоган.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?