В ЄС оцінили політику Зеленського щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

В ЄС оцінили політику Зеленського щодо Донбасу

В ЄС оцінили політику Зеленського щодо Донбасу

Посол ЄС в Україні Матті Маасікас оцінив політику президента Володимира Зеленського, спрямовану на врегулювання війни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Європейської правди".

За словами дипломата, він вірить у щирість лідера стосовно Донбасу. Про це говорить те, що Київ добився нового "нормандського саміту". Тоді йому нагадали про відсутність зв'язку між "щирістю" та правильними рішеннями.

"Ну дивіться, якщо говорити з точки зору дипломата, то він просто виконує Мінські домовленості. ЄС повністю підтримує "Мінськ" і виступає за його виконання. Більше того, деякі політики Євросоюзу пов'язані з "Мінськом", - пояснив Маасікас.

Європейський посол нагадав, що у процесі врегулювання також важливі кроки з російського боку. Мінський процес стосується не лише України.

Також дипломат зазначив, що після рішень Зеленського у напрямку виконання мінських домовленостей його рейтинг як президента залишається високим.

Як повідомляв ONLINE.UA, соціологічне дослідження серед українців продемонструвало високу підтримку ідеї щодо зустрічі президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна через війну на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?