В Херсоні СБУ готується відбивати атаку РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В Херсоні СБУ готується відбивати атаку РФ

В Херсоні СБУ готується відбивати атаку РФ
Джерело:  online.ua

У Херсоні представники СБУ та Представництва Президента України в АР Крим екстрено провели оперативно-штабний збір під час якогодетально обговорили безпекову ситуацію, а також перевірили готовність нашої країни до практичних дій у випадку поширення збройної агресії РФ. 

Джерело: СБУ

СБУ обговорює можливий напад РФ з боку Криму

"Особливу увагу учасники наради акцентували на протидії наростаючим терористичним загрозам, розвідувально-підривній активності у прикордонних районах з АР Крим, гарантованому захисту конституційних прав і свобод громадян України", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, представники СБУ відпрацювали механізми взаємодії органів державної влади, серед повноважень яких - реалізація державної політики з питань деокупації та реінтеграції ТОТ АР Крим та м. Севастополь.

Варто звернути увагу на те, що учасниками збору стали представники РНБО, Збройних Сил, Державної прикордонної служби, Прокуратури в АР Крим та м. Севастополь, Національної поліції, ДБР, регіонального відділення Фонду державного майна, Державної фіскальної служби, Державної міграційної служби, Державної споживчої служби, Укртрансбезпеки та інші.

Окрім того, орієнтуючись на рішення РНБО України, учасники збору детально розглянули питання забезпечення оперативної готовності до практичних дій у разі виникнення кризових ситуацій на тимчасово окупованому півострові.

Так, вони відпрацювали питання застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо юридичних та фізичних осіб, причетних до фінансування терористичної діяльності, сприянню незаконно утвореним формуванням і органам управління, які діють на окупованій території.

"Оперативно-штабний збір пройшов на виконання директивних доручень Верховного Головнокомандувача ЗС України, Президента України Володимира Зеленського", - повідомляє пресслужба СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?