В Індії 2-річна дівчинка врятувала життя своєї матері — вражаюча історія
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індії 2-річна дівчинка врятувала життя своєї матері — вражаюча історія

В Індії 2-річна дівчинка врятувала життя своєї матері — вражаюча історія
Джерело:  online.ua

В Індії сталася вражаюча історія, яка шокувала усю планету. За словами місцевих журналістів, молода жінка втратила свідомість, коли йшла вокзалом зі своєю 2-річною донькою та 6-місячним сином, однак окрім дітей цього ніхто не помітив. 

Джерело: The Mirror

В Індії 2-річна дитина змогла врятувати життя власної мами

Цілком можливо, що життя молодої матері не вдалося би врятувати, якби не її меленька донька. Саме остання вирішила зразу ж побігти шукати працівників поліції.

Коли дитині нарешті вдалося їх знайти, вона намагалася пояснити, що сталося, хоча сама ще не вміла повноцінно говорити.

Поліцейські вирішили піти за дівчинкою, яка привела їх до знепритомнілої матері. Тим часом поруч з жінкою повзав 6-місячний малюк.

Спочатку правоохоронці робили все можливо, щоб самостійно привести жінку до тями, змочивши її голову прохолодною водою, а потім викликали швидку.

  2-річна дівчинка, яка змогла врятувати свою матір (Фото - The Mirror)

Коли нарешті прибули медики, поліцейські допомогли покласти жінку на носилки, а дітей відвезли до найближчої лікарні. Незабаром молода мама прийшла до тями.

За словами поліцейських, саме блискавична реакція 2-річної доньки врятувала життя її матері, а також не дозволила двом братам та сестрам осиротіти.

Як користувачі мережі відреагували на історію про порятунок матері її 2-річною дитиною

  • Коли читаєш подібні історії, то починаєш вірити в ангелів. Вони справді існують - це наші діти. Саме вони наш сенс життя і вони наше життя постійно рятують;

  • Я навіть заплакала - неймовірна історія!

  • Дівчинка - молодець! Мама подарувала життя їй, а вона врятували життя своїй мамі)) Як бачимо, дуже часто все взаємопов'язано в нашому світі;

  • Дитина не розгубилася - оце характер! Якщо характер і сміливість є, то вони є навіть у 2 роки. Всі люди народжуються різними - це факт;

  • Чудова історія - після таких історій хочеть житти і цінувати кожен момент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?