В Індії з вікна готелю випав і загинув депутат "Єдиної Росії" — ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індії з вікна готелю випав і загинув депутат "Єдиної Росії" — ЗМІ

В Індії з вікна готелю випав і загинув депутат "Єдиної Росії" — ЗМІ
Джерело:  online.ua

В Індії з вікна готелю випав та помер російський депутат від "Єдиної Росії" Павло Антов. Раніше він був одним з найбагатших людей РФ. На початку вторгнення РФ Антов назвав обстріли Києва "тероризмом", проте потім висловив повну підтримку російському президенту.

Джерело:  NDTV, росЗМІ

З вікна індійського готелю випав російський депутат

Індійські ЗМІ повідомляють, що російський турист загинув після падіння з третього поверху готелю в районі Одіша Раягада через два дні після того, як його попутника знайшли там мертвим.

За інформацією поліції, 65-річного Павла Антова знайшли мертвим біля готелю в суботу, 24 грудня. Поліція припускає, що це самогубство.

22 грудня в цьому ж готелі був знайдений мертвим супутник Антова Володимир Биданов. Його знайшли без свідомості у своєму номері на першому поверсі готелю з кількома порожніми пляшками вина біля нього.

Коли його доставили до районної лікарні, лікарі констатували його смерть.

ЗМІ повідомляють, що Антов та Биданов були частиною групи російських туристів із чотирьох осіб, які разом зі своїм гідом заселилися в готель у місті Раягада в середу.

Поліція заявила, що розслідує смерть Антова з усіх точок зору, включно з можливістю того, що він випадково впав з тераси.

Хто такий Павло Антов

За повідомленням російських ЗМІ, Антов у 2000-х заснував м'ясопереробний комбінат «Володимирський стандарт».

У 2018 році, коли Антов став депутатом від "Єдиної Росії", він задекларував дохід у 9,97 млрд рублів і очолив рейтинг Forbes щодо доходів держслужбовців та депутатів.

У червні 2022 року в акаунті Антова у Whats Up з'явилася сторіс про обстріл російськими військовими житлового будинку у Києві.

Від попадання ракети в багатоповерхівку постраждали шестеро людей, зокрема російська громадянка та її дочка; чоловік жінки загинув. У сторіс Антова були слова: "Щиро кажучи, інакше, ніж терор, це все назвати вкрай складно".

Незабаром сторіс видалили, а Антов назвав її "результатом технічної помилки".

Підкреслю ще раз, що я є прихильником президента і патріотом своєї країни, щиро поділяю цілі "СВО", — додав єдинорос.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?