У Москві раптово помер віце-президент "Лукойлу"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві раптово помер віце-президент "Лукойлу"

У Москві раптово помер віце-президент "Лукойлу"
Джерело:  online.ua

У Москві раптово випав з вікна лікарні та розбився на смерть 67-річний віце-президент компанії "Лукойл" Равіль Маганов.

Джерело: "Інтерфакс"

Що відомо про смерть Равіля Маганова

Зазначається, що керівник ради директорів "Лукойлу" розбився на смерть після падіння з вікна Центральної клінічної лікарні у Москві, на вулиці Маршала Тимошенка.

 Від отриманих травм він помер на місці, його тіло виявив медичний персонал. Причини події поки не встановлені, в лікарні працює поліція.

У структурах "Лукойлу" Маганов працював з 1993 року. У 2006 році був призначений першим віце-президентом. У 2020 році, після смерті голови ради директорів нафтової компанії Валерія Грайфера, очолив раду і покинув правління.

ЗМІ зазначили, що поки не мають офіційного підтвердження інформації про смерть Маганова.

Хвиля самогубств або їх спроб охоронців Володимира Путіна, масові відставки генералів, арешт високопоставлених військових, суїцид серед топ-менеджменту "Газпрому" і знищення сімей олігархів, які занадто багато знали. Все це свідчить про те, що дружба з президентом РФ може звести в могилу.

Що відбувається з цінами на нафту

Між тим ціни на нафту впали в четвер, 1 вересня, оскільки інвестори були стурбовані тим, що агресивне підвищення процентних ставок з боку світових політиків сповільнить економіку і знизить попит на паливо. Відновлення обмежень для стримування COVID-19 в Китаї також посилило тиск.

Ф'ючерси на нафту марки Brent подешевшали 0,6%, до 95,11 доларів за барель. Ф'ючерси на нафту марки WTI впали на 0,7%, до 89,97 доларів за барель.

Зростаючі побоювання з приводу ослаблення попиту на паливо через агресивне підвищення процентних ставок центральними банками США і Європи переважують побоювання з приводу дефіциту світових поставок, - зазначив генеральний менеджер з досліджень Nissan Securities Хіроюкі Кікукава.

Він додав, що недавні ознаки ослаблення економіки Китаю і посилення обмежень у зв'язку з пандемією також вплинули на настрої.

Нещодавня нестабільність ринку нафти спричинила побоювання щодо недостатньої пропозиції протягом декількох місяців після того, як Росія вторглася в Україну, і коли ОПЕК намагається збільшити видобуток.

Однак видобуток як в Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК), так і в Сполучених Штатах досягла найвищого рівня з перших днів пандемії коронавірусу. Видобуток ОПЕК за останній місяць досяг 29,6 млн барелів на добу, в той час як видобуток в США виріс до 11,82 млн барелів на добу в червні. Обидва показники знаходяться на найвищому рівні з квітня 2020 року.

Представники Білого дому зазначили, що міністри фінансів "Великої сімки", що складається з багатих країн, обговорять запропоновану адміністрацією Байдена верхню межу цін на російську нафту на зустрічі в п'ятницю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?