В Іркутській області невідомі вночі підпалили військомат
Категорія
Події
Дата публікації

В Іркутській області невідомі вночі підпалили військомат

В Іркутській області невідомі вночі підпалили військомат
Джерело:  online.ua

У місті Братськ Іркутської області на території РФ вночі спалахнула пожежа у будівлі мсцевого військомату. Зазначається, що характерні ознаки вказують на підпал.

Джерело: місцеві Telegram-канали

Що відомо про підпали військоматів на території РФ 

За попередньою інформацією, пожежа спалахнула у центральному військкоматі на вулиці Рябіновій виникла після 2:00.

Вогонь почав швидко поширюватись і завдав значних пошкоджень другому поверху будівлі військомату.

Поліцейські, які знаходилися недалеко, стверджують, що причиною загоряння була несправність електрики.

Водночас у деяких пабліках повідомляють, що пожежа виникла через підпал. За даними ЗМІ, у момент пожежі у військкоматі знаходилися жінка-охоронець та поліцейський, ніхто не постраждав.

Коли оглянули камери, на місці помітили чоловіка підозрілого типу, одягненого на все чорне. Він переліз через металеву огорожу. Передбачуваного палія шукають, - повідомляють місцеві ЗМІ.

Також місцеві жителі зазначають, що центральний військкомат не проводив мобілізацію, цим нібито займався інший комісаріат.

Між тим у російському селищі Щебекіно на території Бєлгородської області зранку, за словами місцевих жиителів, лунали гучні вибухи.

Варто зазначити, що Щебекіно знаходиться усього за 10 км від російсько-українського кордону.

Поки російська влада не коментувала ситуацію у місті.

У Росії під час проведення відкритої мобілізації часто виникали пожежі у військкоматах. Тільки станом на жовтень журналісти зафіксували 25 випадків атак на адміністративні будівлі та військкомати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?