В Ірпені активісти прийшли в табір ромів через побиття ветерана АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

В Ірпені активісти прийшли в табір ромів через побиття ветерана АТО

В Ірпені активісти прийшли в табір ромів через побиття ветерана АТО
Джерело:  online.ua

В Ірпені двоє молодиків, 16-ти та 17 років, побили 22-річного хлопця, який виявився ветераном Добровольчого українського корпусу (ДУК). Праві активісти зібралися сьогодні, 17 жовтня, на мітинг у зв'язку з нападом на ветерана АТО Павла Поліщука.

Джерело: поліція Київської області.

Захід розпочався 17 жовтня близько 15:00 на одній із вулиць Ірпеня. До акції долучились близько 50 громадських активістів. Учасники мітингу "висловлювали свою позицію щодо діяльності осіб однієї із народностей на території міста".

В поліції повідомили, що громадська акція пройшла без порушень правопорядку. Ввечері мирний захід закінчився.

Напад на ветерана АТО

Інцидент трапився 15 жовтня. У місті Ірпені на вулиці Шевченка біля однієї із кав'ярень трапилася бійка.

"Між молодиками трапилася конфліктна ситуація, під час якої двоє осіб ромської народності 16-ти та 17 років завдали ударів 22-річному потерпілому", — повідомили в поліції Київщини.

Потерпілий Павло Поліщук воював у складі Добровольчого українського корпусу (ДУК) на Донбасі. За словами активістів, ромів після нападу одразу відпустили. Друзі Павла пов’язують це з тим, що один з нападників - син наркоторговця і ромського барона.

Громадський активіст Андрій Медведько на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що причини конфлікту не було. Нападники нібито просто так розважилися. Крім того, Медведько написав, що хлопці були начебто під дією наркотиків.

Правоохоронці повідомляють, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Читайте також:

  • Журналіст розкрив деталі ліквідації Мотороли українськими спецслужбами.

  • Бойовики заблокували в Донецьку готель з представниками СММ ОБСЄ.

  • СБУ затримала причетне до батальйону “Азов” злочинне угруповання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?