В Італії коронавірус встановив антирекорд - кількість жертв стрімко зросла
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії коронавірус встановив антирекорд - кількість жертв стрімко зросла

В Італії коронавірус встановив антирекорд - кількість жертв стрімко зросла
Джерело:  online.ua

За останню добу показник смертності від коронавірусної інфекції COVID-19 в Італії стрімко піднявся — до 4032 жертв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство цивільного захисту країни.

Протягом минулих 24 годин зареєстровано 627 нових смертей. За добу до того померли 427 людей.

Також слід відзначити, що стрімко піднявся лічильник осіб, які одужали після важкої хвороби. Загалом їхня кількість сягнула 5129 - вона виросла на 689 за останню добу. До того кількість зросла лише на 415.

На території Італії 37860 осіб підхопили COVID-19, що говорить про 4670 нових випадків.

Загальна статистика говорить про 47021 випадок, однак у цей показник входять жертви й ті, хто одужав. Найбільш ураженим регіоном залишається Ломбардія.

Станом на п'ятницю, 20 березня, у світі зареєстрували 209839 випадків, з яких 8778 призвели до смерті.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільниця Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн звернулася до усіх членів Євросоюзу та заявила, що готова ухвалити доволі неочікуване рішення, щоб врятувати економічну ситуацію в ЄС. Вона наголосила, що відкрита для ідеї випуску облігацій ЄС, або "коронаоблігацій", для боротьби з економічним впливом спалаху пандемії COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?