В Італії повісили опудало 16-річної активістки Грети Тунберг
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії повісили опудало 16-річної активістки Грети Тунберг

В Італії повісили опудало 16-річної активістки Грети Тунберг

На одному з мостів у Римі невідомі повісили опудало у вигляді 16-річної активістки Грети Тунберг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Уточнюється, що фігуру одягли у жовтий дощовик, а голову прикрасили косичками. На конкретну особу прямо вказував напис "Грета - ваш Бог".

Місцеві правоохоронні органи з цього приводу почали розслідування. Вони зреагували одразу після публікації відповідних світлин у соціальних мережах. За поліцейськими відомостями, провадження обтяжують загрози.

На думку римської очільниці Вірджинії Раггі, інцидент є ганебним, а сама вона повністю солідарна з Тунберг.

Італійські ЗМІ стверджують, що авторами провокації виступають представники групи Gli Svegli - "Пробудження".

Нагадаємо, нещодавно Грета Тунберг виступила на кліматичному саміті ООН у Нью-Йорку. Вона звинуватила світових лідерів у байдужості до рідного дому - планети Земля, яка перебуває у жахливому стані.

Як повідомляв ONLINE.UA, актор та американський політик Арнольд Шварценеггер заявив, що надає Греті Тунберг електрокар Tesla Model 3 з особистим водієм. На його думку, таким чином активістка зможе більш ефективно діяти на території Північної Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?