В Італії заарештували 140-метрову "яхту Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії заарештували 140-метрову "яхту Путіна"

В Італії заарештували 140-метрову "яхту Путіна"
Джерело:  online.ua

Влада Італії заарештувала у порту Марина-ді-Каррара 140-метрову супер’яхту "Шехерезада", власником якої вважають російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело:  Міністерство  економіки та фінансів Італії,  Forbes

140-метрову "яхту Путіна" заарештували в Італії

За словами пресслужби італійського міністерства, розслідування, яке провела фінансова поліція, підтвердило здогадки, що судно має "значні економічні та ділові зв’язки" з високопоставленими особами в російському уряді та особами, які знаходяться під санкціями офіційного Брюсселю.

Після цього Комітет фінансової безпеки та міністр економіки і фінансів Даніеле Франко прийняли розпорядження про арешт яхти "Шахерезада", яка "вже довго знаходиться під пильною увагою влади", до прийняття обмежувальних заходів, запропонованих владою Євросоюзу.

За даними італійського міністерства, дії власників яхти "підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України".

Фото - Yacht Charter Fleet

Як уже згадувалося раніше, ще 7 лютого німецьке видання Bild заявило, що розкішну яхту "Graceful", яка є власністю очільника Кремля Володимира Путіна, вивели з порта Гамбурга, щоб уникнути її конфіскації.

28 лютого проєкт Михайла Ходорковського "Фактор" показав це дорогоцінне судно російського диктатора, яке останньому нібито подарував олігарх Роман Абрамович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?