В Ізраїлі заявляють про ліквідацію лідера ХАМАС — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ізраїлі заявляють про ліквідацію лідера ХАМАС — відео

Руїни будинку лідера ХАМАС
Джерело:  online.ua

Згідно з даними ізраїльських ЗМІ, 8 жовтня ЦАХАЛ вдалося знищити лідера палестинського терористичного угруповання ХАМАС, яке вчинило напад на Ізраїль. Йдеться про Аймана Юніса.

Ізраїль міг ліквідувати ватажка ХАМАС

Згідно з даними ізраїльського видання JFRA News, тіло ватажка терористів ХАМАС Юніса знайшли під завалами його будинку в Нусейраті вранці 8 жовтня.

По будівлі завдали потужного удару сили ЦАХАЛ.

Повідомлення по ліквідацію ватажка ХАМАС
Фото: скриншот

Окрім того, у мережі уже активно поширюють відео, на яких нібито руїни будинку, де знаходився Айман Юніс. На кадрах видно, що будинок повністю зруйнований.

Що відомо про атаку ХАМАС на Ізраїль

Вранці 7 жовтня ХАМАС здійснило масштабний напад на Ізраїль із району сектора Гази, використавши для цього кілька тисяч ракет.

Окрім того, бойовики прорвали кордон у кількох місцях.

Терористам ХАМАС вдалося захопити деяких громадян Ізраїлю в заручники. Ба більше, вони стверджують, що взяли під контроль одну з ізраїльських військових баз.

Що важливо розуміти, це наймасштабніше ескалація арабо-ізраїльського конфлікту протягом останніх 50 років.

У відповідь Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) оголосила про контртерористичну операцію "Залізні мечі" й розпочала обстріл інфраструктури сектора Гази. За даними ізраїльських ЗМІ, від дій ХАМАС на ранок неділі загинули щонайменше 300 людей, ще майже 1600 зазнали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?