ХАМАС масовано атакує Ізраїль. У бік Тель-Авіва випущено 150 ракет — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

ХАМАС масовано атакує Ізраїль. У бік Тель-Авіва випущено 150 ракет — відео

ХАМАС атакує Ізраїль ракетами
Джерело:  Newsru.com

Терористи палестинського угруповання ХАМАС проводять масовану ракетну атаку по центральній частині Ізраїля. Повідомляється, що у бік Тель-Авіва терористи випустили близько 150 ракет. 

Що відбувається в Ізраїлі

За інформацією порталу newsru.co.il, о 19, 59 почали працювати сирени у у Холоні, Бат-Ямі, Тель-Авіві, Рішон ле-Ціоні, Реховоті, а також у районі Пальмахім.

Місцеві жителі повідомляють про вибухи. Працюють підрозділи ППО “Залізний купол”. Також сирени прозвучали в районі Герцлії та Кфар Шмаріягу, а також у Раанані та багатьох інших населених пунктах центральної частини Ізраїлю.

Також повідомляється, що ХАМАС випустив 150 ракет у бік Тель-Авіва.

Як заявили терористи, у відповідь на знищення "Палестинської вежі" у секторі Газі. За кілька годин до цього з'явилося відео ударів по висотних будинках.

На даний момент відомо про знищені ракети над Холоном та Рішон ле-Ціоном.

Що відомо про відповідь Ізраїля

Видання Sky News повідомляє, що військові літаки армії Ізраїлю розбомбили будинок ватажка ХАМАС на півдні Сектора Газа.

За даними видання, метою авіаудару був будинок Єхії аль-Сінвара в Хан-Юнісі на півдні сектора Газа.

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що завдала удару по двох висотних будівлях у Газі, де знаходилися військові об'єкти ХАМАС.

Терористична організація ХАМАС навмисно розміщує свої військові об'єкти у самому центрі цивільного населення Сектору Гази. Перед завданням удару ЦАХАЛ заздалегідь попередив мешканців будівлі та попросив їх евакуюватися

Кількість жертв атаки терористичного угрупування ХАМАС проти Ізраїлю зросла до більш ніж 150 осіб, понад 1,1 тис осіб дістали поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?