В Кабміні миттєво відреагували на чутки про відставку ще одного міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кабміні миттєво відреагували на чутки про відставку ще одного міністра

В Кабміні миттєво відреагували на чутки про відставку ще одного міністра

Нещодавно одне з українських видань опублікувало матеріал, в якому йшлося про те, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко пропонує призначати чинного голову Укравтодору Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, яку наразі обіймає Владислав Криклій. Журналісти стверджують, що дізналися про такі плани команди українського лідера Володимира Зеленського від свого анонімного джерела з Кабінету міністрів. У Мінінфраструктури оперативно спростували чутки про ймовірне звільнення міністра Владислава Криклія. З окремою заявою з цього приводу виступила речниця Мінінфраструткури Оксана Герасимова, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".

"Це чутки, ми не коментуємо чутки. Дуже прикро, що це дає "Українська правда" з посиланням на чутки. І зазначає чомусь про одного міністра, не говорячи про інших. Міністр працює, треба багато працювати — самі бачите, яка ситуація в країні", — заявила представниця українського лідера.

Раніше йшлося про те, що замінити Криклія представник команди Зеленського Кирило Тимошенко хоче своїм другом, очільником Укравтодору Олександром Кубраковим.

"Зараз зняти весь уряд не вдасться, але є кілька міністрів, яких будуть міняти окремо. Наприклад, главу Мінінфраструктури Криклія. На його місце Тимошенко пропонує поставити свого друга главу Укравтодору Кубракова", – стверджує анонімне джерело "УП" в Кабінеті міністрів.

За словами співрозмовника видання, у такий спосіб Тимошенко намагається брати участь у переформатуванні українського уряду, хоча його напрямком відповідальності в Офісі наразі є регіональна політика.

Не можна не згадати про те, що нещодавно в Раді зговорили про відставку ще одного міністра. Так, нардеп Ярослав Железняк, а також волонтерка Оксана Сухорукова почали стверджувати, що Офіс президента спільно з командою уряду вже погодила відставку глави МОЗ Максима Степанова. В Раді зауважили, що міністр зразу ж пішов на самоізоляцію після того, як не зміг знайти голоси на свою підтримку серед колег.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МОЗ Максим Степанов розповів,  як він лікується від коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?