В Кабміні обіцяють безпрецедентне оновлення влади
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кабміні обіцяють безпрецедентне оновлення влади

В Кабміні обіцяють безпрецедентне оновлення влади
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет запевняє, що оновлення влади відбувається "у безпрецедентних масштабах" - і цетільки початок, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт уряду.

За його словами, Кабмін оголосив відкритий конкурс на 25 посад державної служби категорії "А". На 17 вакансій подали заявки більше 400 кандидатів. За словами Дубілета, за багатьма вакансіями вже розпочався конкурсний відбір. Ще 8 вакансій очікують на професійних управлінців.

"Перезавантаження державної служби триває. Ми хочемо залучити на топ-посади найкращих професіоналів країни. Для цього ми спростили конкурсну процедуру – зменшили паперову тяганину, відтепер подання документів для категорії "А" відбувається тільки он-лайн – через портал career.gov.ua…Посади, на які ми проводимо конкурс, – це серйозний челендж. Буде непросто, бо чи не в кожному органі влади треба дуже багато змінювати. Але це дуже цікавий виклик, повірте. Ми бачимо, що на конкурси подається багато крутих та амбітних професіоналів", - наголосив Дубілет.

Як повідомляє ONLINE.UA, прем’єр-міністр Олексій Гончарук  заявив, що на Кабінет міністрів наразі  чекає масштабне перезавантаження. Планується впровадження так названих контрактів на держслужбу, які дозволять позбутися посадовців, які "відсиджуються" замість роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?