В Кабміні розповіли, куди планують перенести усі міністерства
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кабміні розповіли, куди планують перенести усі міністерства

В Кабміні розповіли, куди планують перенести усі міністерства
Джерело:  online.ua

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет оголосив про плани можливого об'єднання усіх міністерств в одній будівлі. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на сторінку посадовця у Facebook.

За його словами, уряд можна об'єднати у будівлі на вулиці Грушевського у Києві. Наразі відомства займають "купу нерухомості".

"Я хочу до кінця наступного року централізувати все, що можна, де це не заважатиме ефективній роботі. Причому я впевнений, що у цій централізації є великий потенціал не тільки з міністерствами, а й з іншими органами влади, аж до регіонів", - пояснив Дубілет.

Він вважає, що допомогти у такій реорганізації може оголошений раніше курс на цифровізацію документообігу та переведення послуг в електронний формат. Це дозволить обмінюватися документами дистанційно.

Нагадаємо, раніше міністр уряду розповів про великі витрати на паперові документи. Один з кроків у програмі діджиталізації - скасування трудових книжок.

Як повідомляє ONLINE.UA, прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що на Кабінет міністрів наразі чекає масштабне перезавантаження. Планується впровадження так названих контрактів на держслужбу, які дозволять позбутися посадовців, які "відсиджуються" замість роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?