В Кабміні зависли мільярди, необхідні переселенцям - активіст
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кабміні зависли мільярди, необхідні переселенцям - активіст

В Кабміні зависли мільярди, необхідні переселенцям - активіст
Джерело:  online.ua

У розпорядженні Кабінету міністрів зависли серйозні гроші, які можуть піти на вирішення проблеми з житлом для переселенців із зони бойових дій на Донбасі.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів громадський активіст, учасник АТО Костянтин Ільченко.
«Я тут, у Києві, зустрічався з досить статусними людьми, вони стверджують: у Кабміні є мільярди для вирішення цієї проблеми. Вони передаються в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ у Міністерство соцполітики, і там ці кошти зависають», — підкреслив він.
Також Ільченко розповів, що в Кабміні також «придумують божевільні програми».
«Ось у Міністерстві з питань окупованих територій, куди Туку перевели (Георгія Туку, екс-голову Луганської військово-цивільної адміністрації, у квітні 2016 року призначили заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій, — ONLINE.UA) там збираються "відбудовувати" Донбас...», — додав він.
У той же час, активіст додав, що чиновники представляють картину руйнувань на Донбасі такою, «ніби Сталінградська битва пройшла, все зруйновано, підірвано, все потрібно відновлювати!».
«А самі просто виведуть гроші. А треба зробити так, щоб допомогу на будівництво житла отримали ті, хто не може повернутися на окуповану територію, але хоче далі пов'язати свою долю з Луганською, Донецькою областями», - резюмував він.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Переселенці з Донбасу отримали шанс на житло, але є дві проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?