В Кабміні знайшли сумнівне приміщення - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кабміні знайшли сумнівне приміщення - що відомо

В Кабміні знайшли сумнівне приміщення - що відомо
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що наразі детально розглядає питання доцільності утримувати у будинку уряду відділення Ощадбанку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"У нас там є одне приміщення, яке гуляє, на сьомому поверсі поруч з малим залом засідань уряду – великий зал. Там аварійний стан стелі, і там зараз ніхто не може перебувати. Ремонт коштує дуже багато, а бюджету на це немає. Якби ми його провели, то там можна було б створити 200-300 робочих місць в форматі open space. Крім того, у нас є відділення Ощадбанку. Я не дуже розумію, навіщо воно потрібне. Треба буде також до нього придивитися. У 21 столітті все є в інтернет-банкінгу, навіщо нам вже відділення в будівлі Кабміну, до якого до того ж не мають доступ звичайні громадяни? Подивимося, я ще не вивчав це питання", - зазначив Дмитро Дубілет.

Що цікаво, ще 31 січня Дубілет розповів, що знайшов у будівлі уряду перукарню і вирішив перетворити її на кабінет для працівників UkraineInvest, тобто так званих "інвестиційних нянь".

"У нас в Кабміні сталося нечуване — ми закрили перукарню. Я коли її виявив, спочатку подумав, що це якийсь розіграш. Виявилося, не розіграш, справжнісінька перукарня. У кімнаті, що звільнюється, влаштовуємо 12 робочих місць. Туди в’їдуть працівники UkraineInvest, ті самі інвестиційні няні", - написав тоді Дубілет.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський провів термінове засідання з міністрами по тарифам на опалення. Міністри відзвітували, які кроки були зроблені в цьому питанні і відзначили, що за грудень споживачам було нараховано до сплати на 5-35% менше — в залежності від міста та регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?