В Києві пройдуть літературні читання на підтримку Гостомельського притулку для тварин
Категорія
Культура
Дата публікації

В Києві пройдуть літературні читання на підтримку Гостомельського притулку для тварин

В Києві пройдуть літературні читання на підтримку Гостомельського притулку для тварин
Джерело:  online.ua

16 березня у Києві пройде благодійний вечір у форматі літературних читань на підтримку Гостомельського притулку для тварин в ресторані KAMA. Його учасниками стануть відомі українські культурні діячі, актори, музиканти й телеведучі. Спільними зусиллями вони уже не вперше намагаються привернути увагу українців до проблеми безпритульних тварин в нашій країні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост організаторів івент-агенції Mazing Event у Фейсбуці.

Українські зірки вирішили запросити усіх бажаючих приєднатися до літературних читань на підтримку Гостомельського притулку в особливий спосіб — вони записали спеціальне відеозвернення, під час якого нагадали, якими відданими друзями для людей завжди були та залишаються тварини.

Телеведучий Олексій Суханов, співачка Tayanna, актори Ольга Сумська та Тарас Цимбалюк продекламували вірш про "собачу мову" вірності, відданості та любові, яка означає набагато більше, ніж тисячі звичних для нас слів.

Мы придумали многие тысячи слов,
Научились писать и читать,
Переводим стихи мы со ста языков,
Только близких не можем понять…

А собака тебе лишь посмотрит в глаза,
Мокрым носом уткнётся в ладонь,
И поймёт сразу всё, что ты хочешь сказать,
Ей не нужно для этого слов…

До благодійного вечора приєднаються актори Ольга Сумська та Тарас Цимбалюк, співачки Санта Дімопулос та Даша Астаф'єва, телеведучі Олексій Суханов, Олег Панюта й Тімур Мірошниченко, бізнесвумен Валерія Гузема й дизайнерка Катерина Сільченко.

Організатори заходу повідомляють, що літературні читання на підтримку Гостомельського притулку для тварин відбудуться в Києві 16 березня о 19:00. Захід пройде в ресторані KAMA (Сагайдачного,15), який знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Ведучим заходу стане Антон Поліщук. Організатори літературних читань зазначають, що благодійний внесок — 1000 грн, а всі зібрані кошти будуть передані Гостомельському притулку.

Редакція ONLINE.UA регулярно знайомить усіх небайдужих з тваринами, які опинилися в притулку і живуть з мрією про новий дім. Раніше ми розповідали про зворушливу історію незвичайної собаки Бонні та її маленьких друзів, яким терміново потрібні дбайливі господарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?