В китайському місті оголосили військовий стан - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

В китайському місті оголосили військовий стан - що сталося

В китайському місті оголосили військовий стан - що сталося
Джерело:  online.ua

Місто Тяньцзінь, яке знаходиться на півночі Китаю, оголосило про введення військового стану через смертоносний коронавірус 2019-nCoV. Варто зазначити, що місцева влада п'ятнадцятимільйонного міста передала в управління усі лікарні та п'ятсот медичних бригад військовим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Global Times".

Як зазначають китайські ЗМІ, наразі це перше місто країни, яке пішло на такий крок. За попередніми даними, й інші міста, в яких є спалах коронавірус, теж підпорядковуватимуться військовим.

Варто звернути увагу на те, що станом на 28 січня від нового коронавірусу у Китаї померла 106 людей. Медики стверджують, що захворіли в усьому світі майже 4600 людей. На щастя, Україні не зафіксували жодного випадку захворювання. За словами фахівців, помирають від коронавірусу в середньому 9% інфікованих. У КНР вже ввели карантин у деяких містах, зокрема в Ухані, звідки почалося зараження. Туристичні компанії та онлайн-агентства тимчасово припиняють організацію групових турів. Що важливо, представники поштового оператора Укрпошта заявили, що товари з Китаю не несуть загрози на тлі розповсюдження нового коронавірусу.

Ситуація з 2019 nCoV вплинула навіть на світові ринки нафти й валюти. На тлі коронавірусу нафтопродукти дешевшають разом з китайським юанем.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 27 січня, РНБО України провела термінове засідання з приводу розповсюдження китайського коронавірусу. Учасники зустрічі погодили заходи з контролю й запобігання поширення інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?