В КМДА спрогнозували терміни переходу до планових відключень світла у столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В КМДА спрогнозували терміни переходу до планових відключень світла у столиці

В КМДА спрогнозували терміни переходу до планових відключень світла у столиці
Джерело:  online.ua

За словами заступника керівника КМДА Петра Пантелєєва, вже найближчим часом в столиці Україні можуть повернутись до планових відключень електроенергії.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про терміни запровадження планових відключень світла в Києві 

З позитивного - це те, що сьогодні вночі взагалі ніяких відключень не було. Зараз потроху почергово відключають, але вже невеликі обсяги - до 25% міста, - зазначив Пантелєєв.

Заступник керівника КМДА зазначив, що повернення до планових відключень електроенергії у столиці пов'язане з певним прогресом стабілізації ситуації, а також нижчим споживання електроенергії у вихідні, порівняно з показниками в будні дні.

Як на лівому, так і на правому березі ситуація поступово стабілізуюся. Але треба розуміти, що повноцінне відновлення пошкодженої після обстрілів інфраструктури потребує достатньо великого часу. Я впевнений, що ми вийдемо на погодинні графіки, до яких ми звикли, і будемо так жити і працювати далі, - підкреслив Пантелєєв.

За його словами, наразі ще важко спрогнозувати точну дату повернення до планових відключень світла у столиці.

Але, така тенденція є і ми очікуємо, що достатньо скоро зможемо переходити на погодинні графіки відключення, - наголосив заступник керівника КМДА.

Представники ДТЕК "Київські електромережі" повідомили, що протягом 4 грудня в Києві діють екстрені відключення електроенергії. Графіки обмежень не дійсні.

В Києві відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації, - наголошуються у повідомленні ДТЕК.

За даними енергетиків, у Київській області сьогодні теж діють аварійні відключення електроенергії, тому графіки не працюють.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?