В Колумбії жертвами стихії стали близько 300 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

В Колумбії жертвами стихії стали близько 300 осіб

В Колумбії жертвами стихії стали близько 300 осіб
Джерело:  lavanguardia.com

У місті Мокоа на південному заході Колумбії через сходження селевих потоків загинули 290 людей, ще понад 330 отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на La Vanguardia.
Як заявили в Національному інституті судової медицини та криміналістики країни, в даний момент упізнані тіла 186 загиблих.
У місті перервано водопостачання, без електрики залишаються 80% будинків.
Читайте також: У Колумбії розбився літак з футбольною командою: з'явилися фото і подробиці
Президент Хуан Мануель Сантос повідомив, що уряд вже оголосив надзвичайну ситуацію в економіці, соціальній сфері та екології, щоб полегшити роботи з відновлення Мокоа, а також внесення змін до бюджету для цих цілей.
На першочергові завдання по боротьбі з наслідками стихійного лиха вже виділено близько 14 млн доларів із спеціального фонду, сказав Сантос.
Як повідомляв ONLINE.UA, трагедія сталася в ніч на 1 квітня, коли багато людей спали. На допомогу постраждалим відправили більше 1000 солдат і поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?