В Кремлі відмовляються подовжувати термін зернової угоди
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі відмовляються подовжувати термін зернової угоди

В Кремлі відмовляються подовжувати термін зернової угоди
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора і військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що шансів на продовження зернової угоди не має.

Джерело: Російський "Інтерфакс"

В Кремлі відмовляються продовжувати зернову угоду 

Тут навряд чи можна передрікати якесь остаточне рішення, можна тільки констатувати, що якщо судити де-факто з того, що ми маємо, то шансів у цієї угоди немає, - заявив Пєсков.

Речник кремлівського диктатора зазначив, що угода передбачає двосторонні відносини на рівні  договірних держав або об'єднань.

І ось частина цієї справи була зроблена, а друга частина, яка стосувалася Російської Федерації, зроблена так і не була. Тому якщо констатувати те, що ми зараз маємо, то, звичайно, перспектив немає, немає підстав для її продовження. Тому що досі те, що нам було обіцяно, не зроблено, - почав цинічно брехати Пєсков.

Як Путін осоромився на весь світ 

На міжнародному економічному форумі у російському Санкт-Петербурзі гостей заходу пригощали вивезеною з окупованого Мелітополя черешнею. Примітно, що на упаковці з ягодами красувався напис "Вирощено в Росії".

Крім того, на форумі були представлені стенди з окупованими територіями України. Як йдеться в матеріалі, організатори заходу явно пишаються "трофейним" українським урожаєм і всіляко намагаються це продемонструвати.

Санкт-Петербурзький міжнародний економічний форум - щорічна російська ділова подія для сектора економіки, що проводиться в Санкт-Петербурзі з 1997 року і під егідою президента Росії з 2006 року. Щороку у форумі брали участь понад 10 000 гостей із понад 120 країн.

Цього року, на тлі вторгнення в Україну, Росія досить дивним чином демонструвала світові свою "міць": російські десантники розважали публіку цирковими номерами.

Президент РФ Володимир Путін не тільки традиційно прибув на захід, але і зажадав, щоб під час форуму мобільний зв'язок був відключений, аби уникнути можливих атак безпілотників.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?