В Кремлі вже готові до визнання поразки у війні — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кремлі вже готові до визнання поразки у війні — Зеленський

В Кремлі вже готові до визнання поразки у війні — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, вище керівництво Росії вже знає, що програло розв'язану злочинну війну проти України, тож українським військовим необхідно тиснути на ворога та змушувати його тікати з української землі.

Джерело: звернення Володимира Зеленського

ЗСУ мають дотиснути армію РФ в Україні

Окупанти вже внутрішньо готові до поразки. Вони вже програли цю війну у своїх думках. Ми повинні щодня тиснути на них так, щоб їхнє ж відчуття поразки перетворювалось на їхню втечу, їхні помилку, їхні втрати, - наголошує президент.

Глава держави подякував усім, хто веде боротьбу з окупаційною російською армією та попри значні складнощі допомагає повертати території.

Готуємось додати вам, воїни, ще більше зброї, ще більше можливостей, щоб подолати агресора та відновити мир, - наголосив Зеленський.

еленський додав, що на засіданні ставки 12 травня заслухав важливі доповіді командувачів оперативних напрямків: "Особливо відзначу доповідь генерала Сирського та генерала Тарнавського – командувачів ОСУВ "Хортиця" і "Таврія" відповідно".

Також була доповідь Головкома Залужного, міністра оборони Резнікова, міністра стратпрому Камишіна.

Данілов спрогнозував терміни остаточної перемоги України

За оцінками секретаря РНБО Олексія Данілова, в разі вдалого контрнаступу українські військові можуть завершити розв'язану Кремлем ганебну війну ще до початку зими.

Також чиновник не виключив, що контрнаступів може бути декілька. Адже мета ЗСУ - звільнити всі території України, що може потребувати більше часу та кількох спецоперацій.

Єдине питання - час. Чи буде проведена одна або кілька операцій залежить від багатьох обставин. Ми не обмежуватимемося часом, будемо боротися скільки буде потрібно, - підкреслив секретар РНБО.

Данілов зазначив, що не треба зайвий раз пророчити, коли саме почнеться контрнаступ: це може статися за кілька днів, тижнів або місяців. А точніше, у влучний для ЗСУ час, з урахуванням всіх факторів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?