В Кремлі жорстко розкритикували команду Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі жорстко розкритикували команду Зеленського

В Кремлі жорстко розкритикували команду Зеленського
Джерело:  online.ua

Заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін заявив, що російська влада поки не говорить про перспективи налагодження відносин із Україною, чекаючи від Володимира Зеленського чіткіших сигналів після інавгурації. Окрім того, він розкритикував членів Зе!команди, які, за його словами, часто роблять незрозумілі заяви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

"Життєздатність і ефективність нового українського керівництва багато в чому визначатиметься його готовністю адекватно оцінювати нинішні реалії та завдання, що стоять перед країною, нести відповідальність за прийняті рішення, включаючи врегулювання кризи в Донбасі на основі Мінських угод", – додав Карасін.

Однак російський чиновник зазначив, що говорити про перспективи врегулювання конфлікту на сході України "сьогодні важко", адже "Володимир Зеленський ще навіть не вступив на посаду".

"Заяви, які робить він особисто або члени його команди, часом носять суперечливий характер і не дають реального уявлення про політичну програму нового керівника України... Сподіваємося, що після інавгурації Володимир Зеленський чіткіше означить свої пріоритети, в тому числі і щодо врегулювання в Донбасі. Тож давайте не будемо забігати наперед і робити поспішні висновки", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий президент України Володимир  Зеленський зробив різку заяву у відповідь на ініціативу Путіна спростити механізм отримання російських паспортів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?