В кремлівської армії серйозні проблеми на півдні України через успішні дії ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

В кремлівської армії серйозні проблеми на півдні України через успішні дії ЗСУ

В кремлівської армії серйозні проблеми на півдні України через успішні дії ЗСУ
Джерело:  online.ua

Керівник прес-центру Ок "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що протягом останньої доби завдали суттєвих втрат кремлівській армії в наслідок влучних та потужних ударів артилерії та авіації. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ нищать позиції кремлівських окупантів на півдні України

В нас є досить суттєві влучання за минулу добу – це пункти управління, командні пункти і райони зосередження техніки, озброєння і людей. Але ми не бачимо ще результатів, тому що вони дорозвідуються. Зрозуміло, що на окупованій території важче підрахувати такі здобутки. Але дуже вдячні місцевому населенню і руху спротиву. Вони нам в цьому допомагають. Впевнена, що до вечора звіт буде досить потужний, - зазначила Гуменюк.

За її словами, останнім часом кремлівська армія відчуває проблеми із веденням бойових дій.

Окупанти зараз намагаються щось зображувати, щоб всі думали, що є воєнні і є активність. Хоча насправді бої ідуть запеклі, Південь є Південь. І в нас досить спекотно, незважаючи на те, що погода трошки похолоднішала. Вогонь іде з одного боку і з іншого, але ворог все ж таки поступається. Поступово-поступово території ми закріплюємо за собою, і це його напружує. Відповідно обстріли стають то менші, то більші, в залежності від того, яку кількість боєкомплекту ми уразили, наприклад, за ніч, - зазначила Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?