В "ЛНР" вибрали нового ватажка самопроголошеної республіки
Категорія
Події
Дата публікації

В "ЛНР" вибрали нового ватажка самопроголошеної республіки

В "ЛНР" вибрали нового ватажка самопроголошеної республіки
Джерело:  online.ua

25 листопада так звана "народна рада" самопроголошеної "ЛНР" обрала нового ватажка республіки. Ним став колишній "міністр МГБ" Леонід Пасічник, який оголосив себе новим головою "ЛНР" після раптової відставки Плотницького.

Про це повідомляють інформресурси бойовиків, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "ЛНР" готується до збройного протистояння "ДНР" - ЗМІ

За призначення Пасічника на посаду в.о. голови самопроголошеної республіки проголосували 38 луганських "депутатів" одноголосно.

Пасічник вже прокоментував своє призначення. Він заявив, що "ЛНР" під його керівництвом буде дотримуватися Мінських домовленостей, виконуючи всі взяті на себе зобов'язання. Він також пообіцяв розвивати відносини з Росією і забезпечити нормальне життя кожного мешканця самопроголошеної республіки.

Нагадаємо, колишній ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий подав у відставку 24 листопада. Таке рішення він прийняв нібито за станом здоров'я. Після відставки за ним зберегли статус "уповноваженого "ЛНР" по реалізації Мінських угод.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Плотницький разом з усіма наближеними втік до Росії. Пізніше з'явилося відео того, як колишній ватажок "ЛНР" прибув до Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?