"ЛНР" готується до збройного протистояння "ДНР" - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

"ЛНР" готується до збройного протистояння "ДНР" - ЗМІ

"ЛНР" готується до збройного протистояння "ДНР" - ЗМІ
Джерело:  24 канал

На Донбасі назріває серйозне протистояння між "ЛНР" і "ДНР". Ситуація в самопроголошених республіках стала напруженою після втечі Плотницького в Росію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням 24 канал.

Зокрема зазначається, що між "міністрами" самопроголошених республік йде діалог про об'єднання "ЛНР" і "ДНР" в одну квазідержаву з адмінцентром у Донецьку.

На тлі ситуації, що склалася, багато "чиновників" заявляють про намір бігти з "ЛНР" - одні з них планують переїхати в Росію, а інші готові перебратися в Україну. При цьому є серед так званої "адміністрації" і ті, хто готовий на збройне протистояння з "ДНР", бойовики якої визнали свою причетність до ситуації в окупованому Луганську.

У той же час джерело, наближене до ситуації, зазначає, на об'єднанні "ЛНР" і "ДНР" наполягає Олександр Захарченко, який неодноразово виступав із звинуваченнями проти Плотницького.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий військовий переворот в Луганську розпочався 21 листопада. Тоді в місто була стягнута військова техніка нібито для протистояння "українським диверсантам", які планували проведення терактів на території "ЛНР".

Пізніше стало відомо, що ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницкий з усією свитою втік до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?