Моторошне відео з ковідної лікарні Донецька з'явилося в мережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Моторошне відео з ковідної лікарні Донецька з'явилося в мережі

Моторошне відео з ковідної лікарні Донецька з'явилося в мережі
Джерело:  online.ua

У захопленому бойовиками "ДНР" Донецьку ситуація зі смертністю від COVID-19, схоже, набула загрозливих форм. Так, в одному з медичних закладів міста трупи пацієнтів упаковують в зелені мішки та кладуть прямо на підлогу в коридорах. Моторошне відео з донецької лікарні "злили" в мережу.

Джерело: Telegram-канал “Фашик Донецький”.

Ймовірно, донецькі COVID-відділення вже не справляються з ситуацією. На відео можна побачити, що люди в білих захисних костюмах переносять трупи, яких там дуже багато. Тіла померлих нікуди класти - пацієнтів, які померли від коронавірусу, "зберігають" в коридорах прямо на підлозі.

У коментарях користувачі пишуть, що настільки жахлива ситуація з кількістю померлих від коронавірусу - наслідок діяльності окупаційної "влади" Донецька. Так, жителів міста "зганяють" на суботники, де ніхто не дотримується карантинних норм.

Водночас, коментатори зазначають, що не хочеться зловтішатися через ситуацію з коронавірусом на території окупованого Донбасу. Користувачі відзначають "бездушне" ставлення медиків до трупів і пишуть, що їм сумно бачити, як поводяться з померлими.

Суботник в розпал карантину

Нагадаємо, раніше у Донецьку окупаційна влада у період карантину, запровадженого для боротьби з епідемією COVID-19, вивела жителів на загальноміський суботник.

Масовий захід відбувся 9 жовтня, в ньому взяли участь понад 12 тисяч містян, написав у своєму каналі в Telegram псевдоглава "адміністрації" Донецька Олексій Кулемзін і опублікував фото із суботника.

Фото: t.me/kulemzin_donetsk.

Судячи з цих фото, люди були без масок, і багато хто не дотримувався соціальної дистанції у 1,5 метра.

Жителі міста наводили лад у всіх районах: прибирали сміття й опале листя, виробляли вирубку порослі та роботи з озеленення, зазначив представник влади.

Читайте також:

  • Вчені знайшли нульового пацієнта пандемії коронавірусу.

  • Кількість «помаранчевих» областей в Україні зросла до 16 — МОЗ.

  • Ще одна країна призупинила використання вакцин Moderna.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?