В мережу злили дані про секретний проєкт Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

В мережу злили дані про секретний проєкт Apple

В мережу злили дані про секретний проєкт Apple
Джерело:  online.ua

Нещодавно технологічний гігант Apple неочікувано для всіх заявив, що наразі активно працює над розробкою важливого секретного проєкту, який стане для багатьох справжнім сюрпризом. Колишній віцепрезидент компанії з розробки апаратних рішень Ден Річчіо якраз розпочав роботу над новим напрямком. Журналістам вдалося дізнатися, що йдеться про розробку першої VR-гарнітури. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  9to5mac.

За словами журналістів, наразі Річчіо координує роботу команди, яка розробляє майбутні гарнітури доповненої і віртуальної реальності Apple.

"Дена Річчіо призначили а нову посаду, коли Apple зіткнулася з перешкодами при розробці цієї гарнітури. Керівництво сподівається, що досвід Річчіо в апаратному забезпеченні допоможе подолати ці перешкоди. При цьому команди, що працюють над власними дисплеями і технологіями камери, будуть працювати під керівництвом Джонні Сроуджі, який наразі відповідає за процесори і стільникові модеми", — йдеться в повідомленні.

Що стосується самої гарнітури, то наразі даних про неї вкрай мало. За словами журналістів, це буде “пристрій, орієнтований на віртуальну реальність з деякими можливостями доповненої реальності”. Окрім того, вдалося дізнатися, що гарнітура Apple буде коштувати понад 3 тисячі доларів, при цьому вона буде оснащена найсучаснішим обладнанням.

Не можна також не згадати про те, що через введення тотального локдауну навесні 2020 року у багатьох країнах світу технологічний гігант Apple, як і більшість виробників, вирішив закрити свої фізичні магазини. Проте у червні компанія почала знову відкривати магазини, однак вже тоді озвучила попередження, що вони можуть знову закритися. 19-20 грудня стало відомо, що компанія Apple знову змушена закрити всі свої магазини в Каліфорнії. Згодом корпорація почала закривати магазини в Лос-Анджелесі, в результаті чого було закрито близько 100 магазинів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найбільші IТ-гіганти на трильйон доларів збільшили прибутки на тлі пандемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?