В Мінекономіки пояснили, коли приймуть законопроєкт про землю
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Мінекономіки пояснили, коли приймуть законопроєкт про землю

В Мінекономіки пояснили, коли приймуть законопроєкт про землю

Міністр розвитку економіки Тимофій Милованов вважає, що народні депутати ухвалять законопроєкт про відкритий ринок сільськогосподарської землі найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

За його словами, у Верховній Раді документ приймуть уже вдень, незабаром вночі, або ж протягом двох ночей.

"Найголовніше полягає в обмеженні концентрації в одні руки, яка зменшена в 20 разів у порівнянні з першим варіантом законопроєкту. Також важливою зміною є заборона купувати землю іноземцям", - додав Милованов.

Він вважає, що попри сьогоденну конфронтацію у парламенті "після прийняття законопроєкту про обіг землі ми будемо конструктивно працювати з усіма фракціями і політичними силами".

Нагадаємо, розгляд законопроєкту про ринок землі намагалися почати у четвер, 6 лютого. Опоненти ідеї про відкриття продажу заблокували президію Ради й трибуну. Паралельно сталися кілька сутичок між нардепами з різних "таборів".

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія попередив, що робота Ради може бути заблокована на наступні два місяці. Саме такий час потребує детальний розгляд усіх правок, якими буквально "завалили" законопроєкт про ринок землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?