В Міноборони оцінили загрозу наступу армії РФ у напрямку Харкова
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони оцінили загрозу наступу армії РФ у напрямку Харкова

В Міноборони оцінили загрозу наступу армії РФ у напрямку Харкова
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр зазначила, що українські військові постійно готуються до йомовірних повторних наступів кремлівської окупаційної армії на сході України, зокрема, на Харківщині.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ готуються до повторних наступів окупантів 

Підготовка на всії напрямках однакова, яка полягає в створенні резервів, це і створення системи інженерних фортифікаційних споруд. Важливу роль відіграє і місцева влада. Безумовно ЗСУ, ми постійно говоримо, що розглядаємо всі можливі сценарії розвитку подій і готуються до всіх цих сценаріїв, - пояснила Маляр.

За її словами, ЗСУ вже тривалий час запобігають значному просуванню кремлівської окупаційної армії у глиб території України.

Ви бачите, що останні декілька тижнів ситуація кардинально не змінюється, ми не здаємо жодного сантиметру землі. Це говорить про те, що в кількісному складі ми поступаємося Росії, але менше з тим, ЗСУ готові до всіх цих сценаріїв і мужньо боронять Україну, - наголошує заступниця голови Міноборони.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що новий пакет військової допомоги від США на суму 550 млн доларів допоможе ЗСУ остаточно переломити хід війни на свою користь.

Новий пакет військової допомоги від США - це ще одна інвестиція в безпеку східного флангу НАТО та підтримку демократії в ЄС. Наші артилеристи готові перетворити ніч на день, щоб вигнати російських загарбників з України! Дякую президенту США Джо Байдену та міністру оборони США Ллойду Остіну за ваше лідерство і всьому американському народу! - зазначив Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?