В МОЗ повідомили гарні новини українцям - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В МОЗ повідомили гарні новини українцям - подробиці

В МОЗ повідомили гарні новини українцям - подробиці
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що в Україну надійшли перші тест-системи для виявлення нового коронавірусу з Китаю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, німецька розробка дозволить в лабораторних умовах досліджувати небезпечний вірус в організмах людей.

"Діагностика буде здійснюватися виключно у випадках, що відповідають епідеміологічному і клінічному визначенню хвороби, що зазначено в рекомендаціях ВООЗ", - додали у міністерстві.

В уряді додали, що й надалі планують брати до уваги усі додаткові реагенти ВООЗ. Їх закупівля буде здійснена бюджетним коштом.

Нагадаємо, кількість жертв китайського коронавірусу 2019-nCoV наблизилася до 500. Загальна кількість хворих сягнула 24 тисяч станом на середу, 5 лютого.

Наразі немає жодного підтвердженого випадку небезпечної інфекції з Уханя у межах України.

Як повідомляв ONLINE.UA, круїзний лайнер Diamond Princess потрапив у двотижневий карантин біля Японії через спалах коронавірусу. Пізніше медіа проінформували, що на борту судна знаходяться 20 громадян України. Поки що МЗС не підтвердив такі приголомшливі новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?