В Нацгвардії відповіли на звинувачення у сепаратизмі: з'явився документ
Категорія
Події
Дата публікації

В Нацгвардії відповіли на звинувачення у сепаратизмі: з'явився документ

В Нацгвардії відповіли на звинувачення у сепаратизмі: з'явився документ
Джерело:  ngu.gov.ua

Після  заяв народного депутата, лідера полку "Азов" Андрія Білецького про те, що в керівництві Ніональної гвардії присутні відверті сепаратисти і корупціонери, керівництво НГУ звернулося до прокуратури та СБУ з проханням перевірити звинувачення нардепа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацгвардії.
"Національна гвардія України звернулася у військову прокуратуру і Службу безпеки України з проханням перевірити викладені (Билецким — Ред.) факти. Ми вважаємо, що такий підхід дозволить уникнути непорозумінь, і забезпечить неупередженість, прозорість та об'єктивність", — йдеться в заяві.
Також в Нацгвардії гарантували перевіряючим "всебічне сприяння і допомогу".


Читайте також: Бойовики ДНР упіймали бійця Нацгвардії: з'явилася гучна заява "Азова"

Крім того, в НГУ підкреслили, що не отримували від Білецького "жодних документів з приводу інформації, зазначеної у публічній заяві".


При цьому в заяві зазначено, що заява депутата "дискредитує і очорнює діяльність Національної гвардії України".


Також в Нацгвардії виклали фотокопії своїх звернень до СБУ і прокуратури.


Як повідомляв ONLINE.UA, 14 січня  нардеп Андрій Білецький опублікував повідомлення про те, що на керівних посадах у НГУ знаходяться відверті сепаратисти, а керівництво Нацгвардії несе загрозу обороноздатності країни, при тому у силовій структурі діє системна корупція.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?