В ОБСЄ зробили заяву про початок відведення військ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ зробили заяву про початок відведення військ на Донбасі

В ОБСЄ зробили заяву про початок відведення військ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спецпредставник місії ОБСЄ у Тристоронній контактній групі Мартін Сайдік заявив про початок нового етапу відведення сил на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

За словами дипломата міжнародної організації, обидві сторони війни проінформували про відведення.

"Сторони щойно відновили розведення сил та засобів у Золотому. Вони запустили білі та зелені сигнальні ракети, які підтверджують їхню готовність до цього", - пояснив Сайдік.

Спецпредставник нагадав про засідання ТКГ у вівторок, 29 жовтня. Сторони обговорять під час зустрічі у Мінську відведення сил та зброї від населеного пункту у Петрівське Донецької області.

Нагадаємо, першим відведення анонсував міністр іноземних справ України Вадим Пристайко. Згодом його твердження підтвердили у штабі ООС.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський назвав початок розведення на Донбасі чудовою подією. Він стверджує, що усе проходить відповідно до плану, обстрілів не зафіксовано.

Відведення підрозділів ЗСУ та груп бойовиків - останні умови для організації зустрічі лідерів "нормандського формату".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?