Зеленський відреагував на розведення сил у Золотому
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відреагував на розведення сил у Золотому

Зеленський відреагував на розведення сил у Золотому
Джерело:  Новини Донбасу

Президент України Володимир Зеленський дав перший коментар стосовно початку розведення у Золотому на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".

За журналістською інформацією, державного лідера спитали про відведення ЗСУ на міжнародному інвестиційному форумі у Маріуполі. За його словами, потрібно дочекатися офіційного підтвердження від штабу Операції Об'єднаних сил.

"Чудово, чудово", - відповів Зеленський на фразу про те, що відповідну заяву українське командування вже зробило.

"Все спокійно відбувається. На цій ділянці немає жодних обстрілів", - стверджує він.

Президент нагадав про необхідність дотримання 7-денного "режиму тиші" для початку відведення підрозділів.

Втім, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що обстріли все ж були. Ввечері у понеділок, 28 жовтня, диверсійна група бойовиків відкрила вогонь з легкої стрілецької зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб ООС оголосив, що розведення почалося рівно о 12:00 у вівторок, 29 жовтня. Бойовики угрупування "ЛНР" також стверджують, що розпочали відведення власних сил від лінії зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?