В Одесі любителі Росії побилися з націоналістами: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі любителі Росії побилися з націоналістами: з'явилися фото

В Одесі любителі Росії побилися з націоналістами: з'явилися фото
Джерело:  Думська

В Одесі

,під час святкування 72-ї річниці визволення міста від німецько-румунських загарбників, сталася бійка між націоналістами і активістами Антимайдан.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Думську.


Інцидент стався на Алеї Слави, куди прийшли приблизно двох сотень любителів Росії. Їх супроводжували військовослужбовці Нацгвардії. Туди ж з'явилися активісти ряду патріотичних організацій, зокрема «Свободи».
Один з них зірвав георгіївську стрічку з одягу «антимайданівця». Сталася бійка. Правоохоронці затримали двох забіяк - по одному з кожної сторони, після чого гвардійці розвели супротивників в різні боки. Поклавши квіти, прихильники Росії пішли на Куликове поле. Там теж почалася бійка.
Також повідомлялося, що до початку заходу невідомі принесли до меморіалу «Крила Перемоги» букет, прикрашений стрічкою кольорів прапора Росії. Його вчасно помітили депутати міської ради і прибрали.
Раніше повідомлялося, що  співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Одесі місцевого жителя - виконавця двох терактів в рідному місті в квітні 2014 року.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?