В Одесі пограбували переможницю популярного українського шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Одесі пограбували переможницю популярного українського шоу

В Одесі пограбували переможницю популярного українського шоу

В Одесі пограбували переможницю другого сезону кулінарного шоу "МастерШеф" Єлизавету Глинську. У дівчини вкрали ноутбук з цінними рецептами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Глинської.
Про інцидент повідомила сама дівчина на своїй сторінці в соцмережі, пообіцявши винагороду за викрадене.
Читайте також: Помер один з найяскравіших учасників "МастерШеф"
"2 чоловіки (один лисуватий), до 40 років зайшли у приміщення залу "Прис" і вкрали мій ноутбук Apple MacBook Air сірого кольору! Якщо хтось володіє інформацією, прошу мені допомогти! Це дуже важливо для мене! ️Все що є всередині цього пристрою надзвичайно важливо для мене! Поверніть за винагороду! Будь ласка! 2 роки життя! Ноутбук цінності не несе! Тільки інформація.. рецептури! Нова книга і все інше... це важливо для мене! Дуже", - написала Глинська.
Також телезірка прикріпила фото ноутбука.


"МастерШеф" - масштабне кулінарне реаліті-шоу, в якому 20 найбільш гідних кухарів-аматорів, відібраних для участі в шоу, змагаються за звання кращого шеф-кухаря України та грошову винагороду в 500 000 гривень. Також переможець проекту отримує можливість навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  у Львові обікрали автомобіль лідера українського гурту "Тартак" Сашка Положинського, куди він приїхав, щоб дати концерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?