В Одесі сталася поліцейська погоня зі стріляниною: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі сталася поліцейська погоня зі стріляниною: стали відомі подробиці

В Одесі сталася поліцейська погоня зі стріляниною: стали відомі подробиці
Джерело:  Думська

В Одесі поліцейські влаштували погоню із застосуванням зброї за зловмисниками, які займалися крадіжкою речей з авто.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Думську.
Інцидент стався на проспекті Небесної сотні. Повідомляється, що поліція намагалася затримати громадянина Грузії, який промишляв крадіжкою речей з авто, припаркованих на стоянці «Епіцентру».
Зловмиснику вдалося сісти в свою машину і втекти, збивши при цьому одного з правоохоронців. Відзначається, що поліцейський «проїхав» на капоті червоної Audi A6 кілька метрів. У нього перелом руки та струс мозку.
Читайте також: У Києві чоловік спробував застрелитися прямо в ресторані
Під час операції поліцейські зробили два постріли в повітря. У поліції повідомили, що злочинців було кілька, а інцидент стався вже після того, як вони покинули парковку «Епіцентру». За даними правоохоронців, побачивши поліцію, злодії сіли в машину і поїхали по проспекту Небесної сотні. Біля музею футболу вони потрапили в затор, де їх і спробували затримати спецназівці. По місту оголошено план «Перехоплення».
Як повідомляв ONLINE.UA,  12 січня в Одесі колишній заступник прокурора Одеської області та ветеран АТО влаштували перестрілку, в результаті чого обидва отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?